3.9.07

Sommerferie 2007
Familen Berre i Spydeberg har hatt en fin sommerferie. Vi har som vanlig hatt masse besøk, og det setter vi stor pris på. Skolens sommerfere begynte samme helgen som sykkelrittet Trondheim - Oslo ble arrangert. Jostein var deltager.

Helga etter kom to familier på besøk samtidig. Tarje og Hege fikk ta med seg sine fem barn i campingvogna og Eivind og Tone fikk ta med seg sine fem barn og Rune i kjelleren. Søndag var det Tusenfryd.

Tirsdag kjører vi campingvogna til Vamnes slik at Kjetil med familie får plass til sin. Torsdag reiser de igjen, men da kommer farmor og farfar og bidrar med barnepass. På dem måten kunne vi få med oss både helgens bryllup og slektstreff. Det var forresten første gang vi har bidratt med utpakking av gaver i et bryllup. Søndag får vi til og med besøk av tante Kirsten og tante Alvhild. Det er første gang de er på besøk hos oss i Spydeberg i alle fall. Dagen etterpå er vi "gjestfrie" igjen, som svigermor sier

Mandag ei uke etterpå får besøk av Nina og Leif Ronny med sine tre barn. Kvelden etterpå kommer Halvor og Solfrid med sine fem pluss Sonja. De får finne seg i å ligge i campingvogn. Torsdag reiser Nina og Leif Ronny før Hanna og Rune kommer med sine tre. Fredag reiser Halvor og Solfrid, og på lørdag reiser Hanna og Rune. Da er vi plutselig "gjestfrie" igjen og Kristoffer og Daniel må bare overnatte ute i telt mens Andreas og Eskil overnatter i campingvogna (se bilde til venstre).

Lørdag en uke etterpå (28.07.07) er det vår tur til å reise. Da tar vi med oss campingvogna til Sannidal hvor vi får med oss to møter av Asger Jensen på Holtane bedehus. Fra tirsdag til torsdag er vi igjen på reisefot. Vi får med oss hele stevne på Laberget i Skogn som varer fra torsdag 02.08 til søndag 05.08. Da reiser vi videre til Bangdalen.

I Bangdalen er det noen fine og varme dager til å begynne med. Da er barna ivrige til å bade i elva, og jeg merker tydelig framgang i svømmeferdigheter. I det vi er i Bandalen skifter det til litt dårligere værtype. Vi holder oss i ro i Bangdalen til vi reiser tilbake igjen ondag 15.08. Da overnatter vi på Vikhammer og Lillehammer før vi er tilbake i Spydeberg fredag 17.08. På vikhammer har barna det veldig kjekt med å finne krabber i fjæra (se bilde til høyre).

Dagen etter kommer Silje og Jan-Åge og Henrik på besøk og ovenatter etter eget ønske i campingvogna. Vi får med oss Sverigetur, og det har vi ikke fått med oss siden forrige gang Silje og Jan-Åge var på besøk. Onsdag 29 august reiser Sije og Jan-Åge og Henrik hjem til Rogaland igjen. Og med dem reiste siste rest av årets sommerferiestemning.


Ingen kommentarer: