1.9.07

Fotoalbum 2007


Januar
På juletrefesten på Langli sitter alle barna på rad og rekke etter alder etter at de har fått hver sin godtepose. Sjekk album på Elitefoto.


Mars
Det ble dårlig med fotografering i februar, men vi har noen bilder av Indianna fra mars måned.


April
Masse bilder av Wenche. En god del bilder av pipa i stua etter at veggen rundt den er revet og garderobeskapet flyttet. Og selvsagt er det mange bilder av Indianna. Til venstre har vi bilde av hytta som Kristoffer og kammeraten Marius bygde i hagen. Sjekk album på Elitefoto.


Mai
Sykkelbilder og hyttebygging. Daniel bygger nemlig sin egen hytte (se bilde til venstre), og i den forbindelse laget han et morsomt lite skilt. Selvsagt er det en del bilder av 17. maifeiringen. Samt en del bilder av veteranbilder. Sjekk album på Elitefoto.


Juni
I juli er det noen dager med badevær i Spydeberg. Til høyre ser du Daniel bader i Lysern. Ellers får Terje og Målfrid med seg kamera til en bursdagsfeiring. Sjekk album på Elitefoto.


Juli
Wenche, Kristoffer, Andreas og Daniel er på Tusenfryd sammen med besøk. Marianne Agnalt og Johan Gangås gifter seg. Nye familier kommer på besøk til Spydberg. Vi får nytt kamera, og blir flittigere til å ta bilder både av det ene og det andre. Vi reiser på ferietur til Sannidal på slutten av måneden. Også en del narurbilder blir tatt. Bildet til høyre er det muligens Krsitoffer som har tatt. Det strides litt derom. Det ble så bra at det er flere som vil ha æren av å ha tatt det.Sjekk album på Elitefoto.


August
Vi reiser med campingvogn opp til Laberget på Skogn hvor NLL har sommerstevne. Deretter reiser vi videre til Berre i Bandalen hvor det blant annet legges nytt tak. Det blir selvfølgelig noen turen til Namsos og bybilder fra Bjørumsklumpen. En linerleunge er til stadighet å se på stilasen utenfor vinduet på Berre. På tur tilbake tar vi en del bilder i fjæra på Vikhammer. Der finner barna blant annet masse krabber. Bildet til venstre er det muligens Krsitoffer som har tatt. Sjekk album på Elitefoto.


September
Sjekk album på Elitefoto.


Oktober

Sjekk album på Elitefoto.


November


Desember
Ingen kommentarer: