3.9.07

Julegaverproduksjon 2006
Bildet til venstre viser julegaver barna har produsert i 2006. Generelt er det å si om gaveproduksjonen at den for Tomas og Eskil sin del er forgått på Sobakken barnehage og for de eldre barna på skolen. For barnehagens del sier produksjonen nødvendigvis mye om insatsen barnehagetantene gjør der.

For å begynne øverst, har vi bilder av Eskil og Tomas. Disse har en fin rød sløyfe i nedre venstre hjørne. De står oppå bordet til juletreet. Vi har med andre ord et lite juletre dette året. Duken på bordet er ikke noe barna har laget, men derimot er det Wenche som laget det da hun var liten.

Nedenfor har vi tre kunstverk. Maleriet til ventre er malt av kunstneren Tomas Berre, og det til høyre kunstneren Eskil Berre. Her er det ikke snakk om noe tull altså, det er malt med ekte oljemaling på ekte lerret. I midten er det et hjerte av tøvet ull på svart bakgrunn som Daniel har laget på skolen. Daniel kunne fortelle at det er et papphjerte inni med hvit og rød ull som er tøvet rundt. Det var mamma som fikk alle disse tre kunstverkene i julegave.

Til venstre i fremre rekke har vi potteskjuler med découpage som Kristoffer laget til mamma. Mammas og pappas malte flettekorg ble laget av Daniel. Til høyre for den har vi to nisser laget av stein og ull. Den første er det Tomas som har laget mens den andre har Eskil laget. Eskil har til og med laget (muligens fått hjelp til å lage) briller på nissen. Pappa fikk den første og Daniel fikk den andre. Telysholder med filtdekor er laget av Kristoffer og forært både mamma og pappa. Telysholder med glassmaling er laget av Daniel og gitt mamma. To syltetøyglass med glassmaling laget av Tomas og Eskil ble gitt pappa og mamma. Til høyre har vi en gris til pappa som Daniel laget av syltetøyglass fylt med julekaker, dekorert med korker og øyne.

Ingen kommentarer: