1.9.07

Fotoalbum 2006

Januar
I dette albumet er det en mange bilder av barna. Eller er det en del bilder av hvordan vi har det hjemme. Her har barna vært flittige fotografer. Det er kanskje ikke godt å vite hvem gutten til venstre er. Det vises kanskje på pupillene?


Februar

I dette albumet er det faktisk bare sju bilder. De to første bildene ser barna på TV hos Aud og John. Tre bilder er av Mathea rett etter at hun er født og to av Tomas etter at han har prøvd seg som feier. Sjekk bilde til høyre...


Mars

Her er det fjorten bilder . Sju er fra bursdagsselskap for Kristoffer der barna leker ute i snøen. Resten er fra bursdagen til Andreas hvor barna sitter inne og spiser. Bildet til venstre viser snøen i hagen vår.


April

Her har vi to store hendelser . Vi får besøk av Regine, Robin, Maren og Miriam. Siden er vi på Håkons konfirmasjon i Bangdalen. Bildet til høyre viser konfirmantene i Bangdalen.


Mai

I mai er hovedbegivenheten 17. mai hvor vi har besøk av mormor og morfar. Eskil har sydd fire sting i hodet. Vi reiser en tur til Rogaland hvor Silje og Wenche sammenligner magene sine. Daniel er til stede på "blikjentdag" på Hovin skole i Spydeberg. Til venstre har vi lykketrollet vårt. Håret står rett opp etter litt friksjonering mot trampolina.


Juni

I juni ble Indianna Desirè født og natrulig nok blir det tatt enormt mange bilder av henne. Det er masse portretter også av de andre barna. Ellers har vi noen bilder av en fin regnbue i Spydeberg. Bildet til høyre viser solnedgang i Spydeberg sett fra terassen i Kjedeveien 24.


Juli

I juli får Indianna besøk av Henrik og det knipses fortsatt masse bilder av de minste. Daniel demonstrerer sin evne til å henge etter ei arm som et apekatte. Vi er en tur innom Hunderfossen og blir påkjørt på tilbaketuren. Sebastian, Cecilie og Sofie kommer på besøk. Elisabeth kommer også på besøk som representant for neste generasjon. Vi reiser en tur til Rogaland. Bilde til venstre er fra ulykkestedet. Bilen forran og bilen bak lå parallelt med campinvogna ved forsøk på forbikjøring. Bilene ble klemt mellom autovernet og campingvogna. Kjedelige og tidkrevende greier.


August

I dette albumet er det mange bilde av barna sammem med oldemormor på Randaberg. Jostein blir stukket av en veps og hovner opp i halsen. Det blir tatt masse søskenbarnbilder i hagen til mor og far. Det er skolestart og Daniel begynner på skolen. På slutten av august får vi besøk av Samuel fra Tyskland. Til høyre har vi bilde av Indianna i fanget på oldemor på Randaberg


September

Indianna blir døpt og dette albumet viser mange forskjellige bilder fra denne hendelsen. Eskil har bursdagsselskap på slutten av denne månden . Bildet til venstre er tatt bak døpefonten på Langli bedehus i Skiptvet etter at Indianna ble døpt der.


Oktober

I høstferien er vi en tur i Bangalen slik at Jostein får syklet litt sammen med brødrene sine. Vi rekker også å stikke en tur til Rogaland for å feire oldemormors 90-årsdag. Her får du se mange bilder fra disse turene. Til høyre ser hvordan Andreas så ut da han også ville være Halloween-skummel.


November

Vi er ute og kjører firhjuling samme med barna. Det er foreldre i klassen til Andreas som arrangerer. Klikk for novemberalbum. Til venstre ser du Eskil på firhjuling som han kjørte alene.


Desember

Her ligger det nå bilder fra to hendelser. Det du finner til høyre er fra en tur til Solbergfossen hvor det ligger et kraftverk og et spenstig terreng. De har lagt fra seg masse rør som de sikker skal bruke til å lede vann i. 17. desember var hele familien ute og gikk tu i finværet. Det er laget en egen liten repotasje fra denne turen.

Ingen kommentarer: