18.1.04

Fotoalbum 2004

Fotoalbum 2004

Album for januar 2004 Mange bilder av ungene og mange bilder fra begravelsen til oldemor Gudrun Laland. Vi har også bilde av den store snøhaugen nedenfor garasjen som ungene bruker som sklie.

Album for februar viser bilder av sklie fra garasjetaket til lekeplassen. Ellers har vi bilder fra bursdagen til Kristoffer den 28.

Album for mars viser enkeltbilder av Daniel, Tomas, Eskil og Andreas ved matbordet. Flere bilder viser blant annet mating av ender i Akreselva under besøk hos Gerd og Gunnar. Til slutt har vi noen bilder fra jenteforeningen "Linnea" hvor Wenche er leder. Skidag Statens forvaltningstjeneste 18. er skilt ut i eget album. Jostein som kjører telemark i alpinanlegget i Norefjell. Fottur til Fossum batterier 27. er også skilt ut i eget album siden vi var så flinke til å ta mange bilder. Denne turen er nærmere utredet under “Spydebergnytt”.

Album for april begynner med bilder fra biltur til Rogaland. Kamera streifer to tanter før vi har en bildeserie fra “oldemormor” på Randaberg. Foruten bilder av familiemedlemmer på Kvernaland er vi også på besøk på Hana i Sandnes hvor barna også har noen søskenbarn. Tante med samboer i Nærbø har ingen søskenbarn å by på foreløpig. 12. er de fire største barna en tur på Njåfjellet sammen med pappa. Om kvelden besøker barna søskenbarn på Figgjo. Vel hjemme i Spydeberg tar vi bilde av stearinlys med skikkelig god flamme, noen bilder rundt huset og til slutt hun som støtt og stadig holder til på kjøkkenet.

Album for mai beviser besøk av Annette, Marie og Karstein. Det er veldig mange svevende trampolineaktiviteter pluss portrettbilder av ungene. Foruten bilder av 17. mai med barnetog, har vi bilder fra første gang vi camperte med ny campingvogn på Fossnes i pinsen. Her fikk vi også et ekorn på kornet.

Album for juni åpner med flott kveldshimmel. Valmuene er også flotte nå. Tomas er fortsatt populær å knipse ved matbordet. 12. er det bryllup på Laberget i Skogn hvor Torstein og Ingebjørg gifter seg. 16. er vi tilbake til sommeravslutning i friluft for andre klasse på Hovin barneskole. 17. har Statens forvaltningstjeneste sykkeldag i tillegg til at det var sommeravslutning på Solbakken barnehage. 27. er vi på barneleir på Fossnes.

Julialbumet begynner med et besøk til lekeplassen lenger inne i byggefeltet i Spydeberg. Vi har også laget en olabil og tar samtidig noen bilder rundt huset. Daniel, Eskil, Tomas og Andreas viser seg frem for fotografen. Sommeren fortsetter med besøk av Kjetil og Gro Anita med familie. Også Nina og Leif Ronny med familie kommer på besøk. Det blir litt folksomt på Kjelsås når to familier kommer på besøk til Gerd og Gunnar 20. Vi reiser på ferie og camperer på Støa campingplass i Sannidal hvor vi også er til stede på et stevne på Holtane bedehus.

Augustalbum: Den andre plassen vi camperer er på IMI-stølen i Oppdal hvor vi også til stede på et stevne. 6. kaster vi til og med snøball. Johannes, Ellinor og Elias framviser et utrolig sovehjerte i bilen videre til Spydeberg. Her kommer det altså en del bilder hvor vi har besøk av Halvor og Solfrid med familie. Midt inni får du se Jostein bærer en “bautastein”. Vi besøker også Tusenfryd fornøyelsespark. Til slutt er vi en tur ved Fossum batterier og gamle Fossum bro hvor det ved sommertider er galleri av krigshistorie.

Album for september har ikke så mange bilder. Tomas protrettes med blant annet hårklipp. Vi har ellers to bilder av Daniel.

Oktoberalbum: Vi besøker Høytorp fort i Mysen. I midten av måneden får vi besøk av Terje og Ruth med familie og får knipset deres fire måneder gamle Anna. Tomas og Daniel stiller opp for fotografen til slutt.

Novemberalbumet viser to bilder fra inngangsporten til Høytorp fort i Mysen.

Album for desember viser bilder av ungene med den hensikt å få et bilde som kunne egne seg i julehilsen. Kristoffer lager en snøfrosk på husveggen. 5. er Eskil og Daniel med barnehagen og synger i gudstjeneste i Spydeberg.

Ingen kommentarer: